water-transfer-printing_FAQ - hydrographicsdp.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Hieronder is een lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen over hydroraphics (het printen met de wateroverdracht methode).


1.) MET WELKE KANT MOET IK DE FOLIE OP HET WATER LIGGEN?

We moten altijd controleren met een vochtige wijsvinger en duim, waarmee we de folie begrijpen en voorzichtig knijpen, met welke kant we de folie liggen moeten. De kant, die aan de vochtige vinders plakt is de oplosbare kant, dus degene, die aan het water gelegd moet worden.

2.) WAT IS NODIG OM DE HYDROGRAPHICS ZELF AAN TE BRENGEN?

Er is een watertank, onderdompeling thermometer, folie voor de wateroverdracht print, activator van de wateroverdracht print, de primer, verf en lak nodig.

3.) WELKE TEMPERATUUR MOET HET WATER HEBBEN?

We raden het aan om water met het temperatuur van 28-30 ° C te gebruiken. De algemene regel is dat hoe lager de watertemperatuur is, hoe langen moet de hydrographics folie gedrenkt worden voor de toepassing van de activator. We raden het aan om constante omstandigheden te houden, waardoor het mogelijk zal zijn om het precies te bepalen, hoe lang de folie gedrenkt moet zijn en hoe veel activator er gebruikt moet worden.

4.) HOE DUUR IS DE HYDROGRAPHICS?

De diensten van het toepassing van de grafiek met de wateroverdracht methode worden gekenmerkt door een redelijke prijs, hoge kwaliteit en duurzaamheid van de bereikte effect. Hierdoor is het een redelijk geprijsd alternatief voor het spuitverven, zeefdruk, vinyl fineren of poedercoating, die doch het afreden van de hoge kwaliteit van de verkregen grafiek niet vereist.

5.) IS DE PRINT DIE AANGEBRACHT WORDT MET GEBRUIK VAN DE WATEROVERDRACHT METHODE DUURZAAM?

We bedekken de grafieken, die aangebracht worden met gebruik van de wateroverdracht methode, met een lager van blanke autolak om ze te beschermen. We raden je aan dat je het ook doet. De beschermende laag zal jouw grafiek voor jaren beschermen, waardoor het ook tegelijkertijd een goed bestand tegen krassen wordt.

6.) ALS ER IETS VOOR MIJ NIET LUKKEN GAAT, ZAL HET MOGELIJK ZIJN OM DE HYDROGRAPHICS OPNIEUW TE MAKEN?

Ja, in vrijwel alle gevallen is het genoeg om waterpapier te gebruiken en de lager van de primer opnieuw aan te brengen om het aanbrengen van de grafiek met de wateroverdracht methode mogelijk te maken. Dat is nog een reden, waarom deze methode zo uniek is.

7.) OP WELKE MATERIALEN KAN DE HYDROGRAPHICS GEBRUIKT WORDEN?

Het wateroverdracht print kan uitgevoerd worden op alle materialen, die ondergedompeld in het water en geverfd kunnen worden. Alle soorten wateroverdracht folies kunnen op plastic, metaal, hout, glas en keramiek gebruikt worden. In het algemeen, alles wat geverfd kan worden, kan ook gedecoreerd met hydrografiek zijn.

8.) IN WELKE MATE IS HET EINDPRODUCT BESTAND TEGEN KRASSEN?

Elementen van de grafiek, die aangebracht wordt met de wateroverdracht methode worden bedekt met blanke autolak. Ze worden dus net zo bestand als de oppervlak, die ontstaat door het lakken van een auto. Het is echt een hoge niveau van bestendigheid tegen krassen.

9.) HOE LANG MOET HET AFSPOELEN VAN HET PRODUCT DUREN?

Alle elementen, blootgesteld aan het wateroverdracht proces worden, moeten voor ongeveer 5 minuten van de organische residuen van de folie (slijmerige gel) afgespoeld worden. In het ideale geval moet het spoelwater het temperatuur van 28 tot 42 ˚C hebben.

10.) IN WELKE OMSTANDIGHEDEN MOET DE FOLIE VOOR HYDROGRAPHICS BEWAARD WORDEN?

De wateroverdracht print folie is zeer gevoelig voor temperatuur en luchtvochtigheid. Het moet bewaard worden in een gecontroleerde omgeving, waar de temperatuur rond 20 ° C en een de luchtvochtig onder 60% gehouden zullen worden.


 
© 2011-2015 Copyright Design Plus
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu